ул. Околовръстна 1
Смолян,
България
24.7107801
41.5746569
UserLikes
Име: ДОГРАМА ВАЛВЕН
Адрес: Смолян, ул. Околовръстна 1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.valven.firmitebg.info
E-mail: text to image
Отрасъл: Дограма
Дейност:

Производство на алуминиева дограма ЕТЕМ. Енергоспестяващи прозорци от ПВЦ профили REHAU.

Ключови думи: дограма, смолян, pvc дограма, смолян, алуминиева дограма

За нас

ВАЛВЕН ЕООД e създадена през 2003 год., със седалище в гр. Смолян. Собственик и управител Валентин Янев, който ръководи и управлява успешно компанията повече от 6 години.Екипът на фирмата се състои от млади и обучени кадри в областта на производството на PVC и AL дограма.
Фирма „ВАЛВЕН” ЕООД изработва PVC дограма REHAU , SCHUCO и OTTO RICHTER, и алуминиева дограма ЕТЕМ.Изработката на материалите става със специализирани машини и техника.Фирмата поставя вертикални и хоризонтални щори.
Защо да изберете фирма ВАЛВЕН ЕООД
1. Защото в нашите офиси ще Ви посрещнат усмихнати и компетентни консултанти, с помощта на които ще получите различни варианти на търсения от Вас продукт. Ще имате възможност да изберете най-подходящия за Вашите нужди и оптималното съотношение цена-качество.
2. Вашият дом или обект ще бъде посетен на място от наш технически експерт с богат опит и солидна професионална подготовка. Неговите съвети ще Ви дадат най-точна идея за начина на монтаж и предстоящите довършителни работи, а така също ще снеме точните размери.
3. Вашият продукт ще бъде изработен от висококвалифициран персонал, на прецизни машини, следвайки правилата на системата за управление на качеството IS
ДОГРАМА ВАЛВЕН
O 9001- 2008, по която е сертифицирана фирмата.
4. Монтажните работи ще бъдат извършени в удобно за Вас време от професионална монтажна бригада състояща се от млади, интелигентни и амбициозни специалисти, които ще почистят работното си място след приключване на работа.
5. Получавате гаранция за профила на дограмата . Всеки гаранционен дефект ще бъде отстранен в рамките на 3 работни дни. ВАЛВЕН е една от малкото фирми поддържащи сервизни групи за гаранционен и извънгаранционен сервиз.
6. Имате възможност да заявите измазване на вашите прозорци след смяната на дограмата. Довършването се извършва от екипи на ВАЛВЕН и фирмата гарантира за неговото качество и срок на изпълнение.
Специалистите на фирма Валвен ЕООД непрекъснато търсят нови начини за подобряване на качеството на предлаганите продукти и услуги.
Предимството да поръчате при нас
* Директен път от производител до клиент
* Високо качество на ниска цена без посредници
* Клиентът получава поръчката си в удобно за него време и място
* Клиентът получава персонално внимание и съвети в нашите офиси
* Възможност за предварителен избор на вид профил и стъкло пакети
* Богат избор на цветове за профили и стъкло пакети



 
Открийте ни в Google+