ул. Сан Стефано 27, ет.1
Варна,
България
27.9186874
43.1990188
UserLikes
Име: АЛДОТЕРМ
Адрес: Варна, ул. Сан Стефано 27, ет.1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.aldoterm.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Дограма
Дейност:

Алуминиева дограма

Ключови думи: дограма, kbe, pvc, climabox, doors

Галерия

АЛДОТЕРМ АЛДОТЕРМ АЛДОТЕРМ

За нас

Алдо-терм изработва алуминиева дограма от 1997 година, а от януари 2001 година нашата фирма е единствен лицензиран производител на немска PVC-дограма – система КВЕ, за Варна. Производствената ни база е в чертите на града, което позволява бързо изпълнение на поръчките и своевременна корекция на конфигурация или размер, ако се налага.

Ние разполагаме с оборудване и машини, настроени по немски стандарт, и с добре подготвени специалисти, преминали специален курс на обучение. Нашето производство се контролира от специалисти на KBE FENSTERSYSTEME . Месечният капацитет на фирмата за производство и монтаж е между 6000 и 7000 кв.м. Работейки в тясно сътрудничество със завода-производител, ние имаме възможност за крупни обекти да договаряме специални отстъпки. Счетоводните отчети на КВЕ сочат, че Алдо-терм се нарежда на първо място по продажби сред партньорите за България.

В производството на PVC-дограма ние в Алдо-терм използваме само висококачествени материали, защитили съответните сертификати, на базата на които нашите клиенти получават максимална гаранция за качеството на крайния продукт. При нас клиентът получава стопроцентова гаранция за произхода на профила, подкрепена с митническа декларация за внос. В Алдо-терм ние инвестираме неуморно в подобряване на технологиите на производството с цел удовлетворяване изискванията на клиентите и покриване на европейските норми. През юни 2005 година разработихме и внедрихме система за управление, качество и контрол ISO 9001.

В производството на PVC дограма в Алдо-терм използваме само висококачествени материали, защитили съответните сертификат, на базата на които клиентите ни по
АЛДОТЕРМ
лучават максималната гаранция за качество на крайния продукт. При нас клиентът получава и стопроцентова гаранция за произхода на профила, подкрепена с митническа декларация за внос.

За качеството на работа в Алдо-терм най-добре говорят множеството жилищни кооперации и еднофамилни къщи на територията на Варна, както и немалкото хотели и обществени сгради, чиито собственици са се доверили на качеството на произвежданата от нас дограма. За краткия период от август до октомври 2005 година ние изработихме и монтирахме приблизително 15 000 кв.м дограма на 7 обществени сгради в района на Североизточна България по програма на Министерството на енергетиката и Европейската банка за енергийна ефективност (ЕЕ), многопрофилните болници за активно лечение – гр. Разград, търговище, Шумен, Силистра, Добрич и Варна, ПГАСТ – Русе.

През октомври 2005 година фирмата ни покри всички изисквания за качество на крайния продукт и е оторизирана от Агенцията за енергийна ефективност да извършва енергийноефективни дейности за дома.

Съвсем заслужено екипът на Алдо-терм спечелихме първо място на единственото по рода си специализирано изложение Трите ключа – дом, офис, вила през декември 2001 година и получихме почетната статуетка.

Освен висококачествената КВЕ-дограма, ние предлагаме производство и монтаж на различни алуминиеви конструкции – със и без термопраг, плъзгащи врати и прозорци, преградни стени и остъкляване на тераси.

В офиса на Алдо-терм ние предлагаме на клиентите си винаги точна и компетентна информация за най-добрата конфигурация при най-икономичен вариант и изработваме поръчките при минимални срокове на конкурентни цени.



 
Открийте ни в Google+