ЛИЧО ГЛАС

ЛИЧО ГЛАС

ул. Червена стена 48
Хасково,
България
25.5371474
41.9302313
UserLikes
Име: ЛИЧО ГЛАС
Адрес: Хасково, ул. Червена стена 48
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.lichoglas.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Дограма
Дейност:

Производство, доставка и монтаж на стъкла, стъклопакети, алуминиева и PVC дограма

Ключови думи: личо глас, стъкла, стъклопакети, алуминиева дограма, pvc дограма

За нас

ЛИЧО ГЛАС притежава собствена производствена база за изработка на стъклопакети. Фирмата предлага голямо разнообразие от комбинации на стъкла при влагането им в стъклопакети с възможност за вграждане на декоративни еременти/хелими/ с различно покритие и произволна конфигурация: 

* безцветни, 
* оцветени, 
* отражателни/стопсол/, 
* матирани, 
* орнаментни, 
* армирани, 
* триплекс, 
* нискоемисионни/К-стъкло/, 
* огледала и др. 

С развитието на технологията при производство на флоатно стъкло все по-голямо приложение намира използването на нискоемисионно/К-стъкло. Стъклопакетите, включващи К-стъкло са специално предназначени да намаляват загубата на топлина и да предотвратяват конденза като така се постига максимален комфорт в жилището. 


• Нискоемисионното / К стъкло представлява висококачествено флоатно стъкло със специално трайно прозрачно покритие, формирано пиролизно чрез изпаряване на метали или метални окиси върху вътрешното повърхност на стъклото. Покритието позволява на слънчевата късовълнова енергия да влиза в сградата, но поради високата му отражателна способност в инфрачервения спектър действа като преграда за изтичането на скъпата дълговълнова енергия/създавана от отоплителните уреди, осветлението и др/, тъй като я отразява обратно в помещението. По този начин се блокират топлинните загуби, намаляват се сметките за отопление и вложените средства за поставяне на качествена дограма с качествено остъкляване се възстановяват бързо. 

• Триплекс - многослойно стъкло с внедрена полимерена плака или слой специална смола. Тези стъкла могат да бъдат куршумоустойчиви и имат повишени звукоизолационни свойства. 

• Отражателно /рефлекторно/ стъкло – това стъкло е със специално покритие на метални окиси, нанесено пиролизно при производството му. Това стъкло е предназначено за допълнителна защита на помещенията от ултравиолетовото слънчево лъчение и създава ефект на огледална повърхност.





 

Открийте ни в Google+