ул. Кирил и Методий 5 /срещу магазин Перун/
Казанлък,
България
25.3961041
42.6191155
UserLikes
Име: МУЛТИ КОМФОРТ
Адрес: Казанлък, ул. Кирил и Методий 5 /срещу магазин Перун/
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.multi-komfort.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Дограма
Дейност:

Изработка, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма , окачени фасади

Ключови думи: мулти, комфорт, доставка, монтаж, алуминиева

Сподели във Facebook




За нас

МУЛТИ КОМФОРТ ООД е 100% българска фирма. Основната дейност е изработка, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма , окачени фасади, блиндирани и интериорни врати. За да бъдем оперативни и конкурентноспособни и за да отговорим по най-адекватен начин на специфичните нужди на всеки локален пазар, ние откриваме представителства близо до нашите клиенти. Фирмената политика, да се търсят начини за по-пълно, комплексно и качествено обслужване на клиентите ни.


МУЛТИ КОМФОРТ ООД гарантира на своите клиенти, че всяка една част от готовия ни продукт, наистина притежава най-сполучливото съотношение между качество и цена, което съществува в световен маща
МУЛТИ КОМФОРТ
б. От самото начало до сега ние успяхме да наложим нашето име в бранша и да се утвърдим като една от водещите фирми за проектиране, изработка и монтаж на нашите продукти в гр. Казанлък и страната. Натрупаният опит и изграденото доверие към нашите контрагенти и бизнес партньори са доказателство за доброто и име. Поради това всички елементи, вградени в изделията на МУЛТИ КОМФОРТ отговарят на най-строгите стандарти за качество DIN и TUV, а също и на БДС и ISO. Амбицията на фирмата е да разширява последователно богатата гама изделия от PVC и алуминиеви профили, предназначени за задоволяване на все по-широкия спектър от изисквания на крайния потребител.
 
Открийте ни в Google+