ул. Македония 53
Самоков,
България
23.5456222
42.3375077
UserLikes
Име: БИЮ СИСТ
Адрес: Самоков, ул. Македония 53
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.bj-syst.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Дограма
Дейност:

Качествена немска дограма

Ключови думи: бию сист, качествена, немска дограма, pvc дограма, salamander

CATALOG.BG > БИЮ СИСТ



Facebook





За нас

Фирма БИЮ СИСТ предлага качествена немска дограма.

Ние бихме искали да предоставим на Вас — нашия потенциален клиент, висококачествени продукти, които са направени, за да задоволят напълно Вашите желания и изисквания. Нека да помогнем в избора Ви на дограма и да създадем уют и комфорт в дома Ви.

Продуктите, които предлагаме, са насочени към клиента, поръчващ собствената си дограма за собственото си жилище. Проектирани са безкомпромисно по отношение на качество и надежност, с оптимално съотношение качество/цена. Голямото разнообразие от продукти позволява н
БИЮ СИСТ
а всеки да избере точното решение за себе си. Общото между нашите клиенти е, че инвестират своите пари дългосрочно и разумно...защото ние създаваме най-доброто за Вашия дом!
БИЮ СИСТ ЕООД е на пазара от 2008 година, но с богат деветгодишен опит в бранша. Дейността й е свързана с консултация, проектиране и монтаж на качествена PVC дограма SALAMANDER, SCHUCO, ALUPLAST и AL дограма ETEM, стъклопакети, гаражни врати, охранителни ролетки, комарници, външни ролетни щори, вътрешни щори, комарници, подпрозоречни первази, вентилационни системи AERECO.

Постоянното ни
БИЮ СИСТ
во на висококачествена продукция, развитата производствена и транспортна система, коректността и стриктното изпълнение на бизнес ангажименти в уговорените срокове, ни превръща в желан партньор за крайните потребители.

Продуктите, предлагани от нас са гарантирани със сертификати и отговарят на европейските стандарти за качество и изисквания за сигурност.
През целия процес от проектиране до монтаж и гаранционно поддържане ние сме в услуга на клиентите, а те ни се отплащат с най-ценната реклама: от човек на човек...защото Вашето удовлетворение е нашата награда!
 
Открийте ни в Google+